Vi udfører

Tømreropgaver

Aksel Tang Tømrer og Snedker klarer både det simple og det avancerede.

Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, tagudskiftning, kviste og udhæng.
Vi bygger parcelhuse, sommerhuse, garager og udestuer.
Vi bygger om i jeres bolig, og renoverer jeres hus.
Vi lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper og udskifter vinduer og døre.

Aksel Tang er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader.

Kontakt os for en snak om din opgave.

Snedkeropgaver

Hos Aksel Tang Tømrer og Snedker udfører vi alle opgaver inden for snedkerarbejde. Det vil sige, at vi udskifter vinduer og døre, opsætter skillevægge i gips, udskifter lofter, opstiller køkkener, skifter gulve og indvendige døre.

Vi skifter et vindue hos hr. og fru Jensen, lige såvel som vi udfører større arbejder for erhvervslivet samt boligforeninger

Vinduer og døre

Gå ikke på kompromis, når der skal nye vinduer og døre i huset.
Aksel Tang Tømrer og Snedker har mange års erfaring i arbejde med vinduer og døre i villaer, parcelhuse og etageejendomme og finder derfor også de vinduer og døre, der klæder dit hus bedst.

Vi leverer og monterer vinduer og døre fra kælder til kvist fra en lang række producenter. Altid i de bedste materialer. Både i færdigmalet træ, træalu og i plast.
Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi også det på vores værsted.

Tagarbejde

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Aksel Tang Tømrer og Snedker rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.
Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så kvaliteten altid er i top – og arbejdet færdigt til tiden.
Vi udskifter tage med fx engoberet/glasseret tagsten, betontagsten, Decratage, Topline stålpladetage, Eternittage mv.

Et af vores specialer er tagterrasser. Vi har bygget tagterrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus.

Svampeskader

Er der mørke aftegninger på vægge, træ eller bjælker? Så kan det være en svampeskade. Det kræver hurtig handling, så svampen ikke spreder sig.
Aksel Tang Tømrer og Snedker arbejder professionelt og effektivt med udbedring af alle typer svampeskader.

Det kan være nødvendigt med en byggeteknisk ændring, når der konstateres et svampeangreb. Der kan f.eks. være behov for opsætning af udluftningsriste, for at sikre den nødvendige ventilation så svampen ikke kommer igen.
Vi giver gode råd om en effektiv forebyggende indsats – f.eks. skal det udvendige træværk jævnligt behandles med træbeskyttelse, og regnvand og dug skal ledes ordentligt væk. En indsats over for opstigende grundfugt, kondensvand og utætheder i afløb, tag og mure kan også afværge mange svampeskader.
Ring til os – vi er klar til hurtig udrykning.

Forsikringsskader

Aksel Tang Tømrer og Snedker har igennem mange år samarbejdet med en lang række forsikringsselskaber om udbedring af forsikringsskader. Derfor er vi også klar til at løse opgaven for dig.

Drejer det sig om en større sag, der kræver flere håndværkere, tilbyder vi en totalløsning, da vi har fast samarbejde med en række dygtige håndværksvirksomheder.
Vi lægger vægt på en god dialog med kunden, for det er vejen til det bedste resultat.

Terrasser

Nyd den første forårsdag eller en lun sommeraften med udsigt over kvarterets tage. Eller sæt dig med et godt glas vin og se ud over blomsterne i din have. Lyder det lokkende? Så tal med os.

Vi bygger både terrasser til taget og til haven. Alt vores arbejde udføres kun i de bedste materialer, så det færdige resultat både er smukt og solidt.
Ring til os for råd og vejledning, inden arbejdet går i gang.

Gulve

Et nyt gulv kan lægges direkte på det gamle, men ofte får du det bedste resultat med en fuldstændig udskiftning.
Du kan bl.a. vælge mellem parketgulve, lamelparketgulve, laminatgulve, stavparket eller massive gulvbrædder i flere bredder og tykkelser.

Vi rådgiver om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.
Uanset hvor du bor, vil trægulve være en smuk og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver behagelige lyse flader.

Tilbygninger

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Aksel Tang Tømrer og Snedker har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer.

Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.
Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.
Ring til os og få en snak om træets mange muligheder.

Erhvervsbyggeri

Er I en virksomhed der ikke stiller spørgsmålstegn ved kvalitet?
Aksel Tang Tømrer og Snedker har stor erfaring i bygherrerådgivning i forbindelse med erhvervs- og boligbyggerier for såvel private som offentlige bygherrer.

Vi leverer løsninger til døre, vinduer og gulve, men står også klar til at løse opgaver ved nybyggeri og ombygninger, hvor kontorer skal ændre størrelse eller butikslokaler have nyt udseende. Vi tager os med andre ord af alt fra de mindre renoveringsopgaver, til det komplicerede nybyggeri.

Ved større opgaver samarbejder vi med andre dygtige håndværkere om entreprisen, så byggeprocessen bliver let og overskuelig for jer.
Kontakt os for en samtale og et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.
Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder.

Vores arbejde »