Totalentreprise – én samarbejdspartner

Skal I have udført en større byggeopgave som fx nybyggeri, ombygning eller renovering, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Aksel Tang Tømrer og Byggeri i Sønderborg.

Vi står gerne for totalentreprisen ved dit næste byggeprojekt, og vi løser selv både opgaver som tømrer og snedker. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor faget, og vi har dermed både viden og ekspertise, der gør, at vi står klar til at få løst selv de mest krævende og avancerede opgaver.

Vi samarbejder altid med et fast team af samarbejdspartnere inden for forskellige fagområder, herunder murer, VVS, blikkenslager, elektriker og malere fra lokalområdet. Vi kan derfor tilbyde dig alle fag ”under et tag.” Derudover har vi også samarbejde med arkitekter, som kan udarbejde tegninger og skitseforslag, samt ingeniører, der kan foretage alle de nødvendige beregninger for ud for projektet.

Hvorfor vælge totalentreprise?

Er du i tvivl om, om totalentreprise er den korrekte løsning for dig eller til det projekt, du står overfor? Her har vi samlet nogle af fordelene ved totalentreprise, som du får gavn af, når du får os til at stå for dit byggeri som totalentreprenør. Du får blandt andet:

  • En enkelt kontaktperson
  • Overblik over projektet
  • Ingen overraskelser
  • Fast ramme for både tid og pris

Du kan benytte totalentreprise ved både større og mindre projekter, som fx renoveringsopgaver og nybyggeri. Totalentreprise betyder blot, at du har det hele samlet ét sted. Der bruges selvfølgelig forskellige håndværkere til projektet, men vi sørger for overblik, koordinering m.m. På den måde undgår du også, at du selv skal ud og skaffe flere forskellige tilbud. Vi står for det hele, og vi giver dig en skarp pris på hele forløbet.

Kun én kontaktperson

I har én kontaktperson, som varetager hele byggeprocessen fra start til slut, og slipper dermed for al koordinering mellem håndværkerne undervejs. På den måde skal I bruge mindre tid på opgave. Kort sagt – vi har hele overblikket.

Vil du høre mere om totalentreprise, eller om det er relevant for dit projekt? Så tag endelig kontakt til os. Vi står altid klar til at give et gratis uforpligtende tilbud, så du har noget konkret at forholde dig til. Du kan kontakte os på tlf.: 74 47 42 62 eller send en mail på akseltang@akseltang.dk