Vi er din professionelle sparringspartner

Uanset om du skal bygge nyt, til eller om i din privatbolig eller erhvervsbygning, kan vi være din sparringspartner og tovholder.

Hvad enten du selv vælger at deltage i byggeriet, eller lader andre gøre hele arbejdet, er der selv ved parcelhusbyggeri, masser af ting man skal tage stilling til. Der er desværre mange, der ikke lige er klar over omfanget af beslutninger, som man skal tage stilling til, og derfor kan mange opleve byggefasen, som en stressende og til tider lidt frustrerende oplevelse, hvor man egentligt bare skulle glæde sig over, at ens drømmehus bliver til virkelighed.
Når vi mødes i din bolig første gang, snakker vi om mulighederne og om hvordan, vi får lavet nogle løsninger, der harmonerer med husets eller lejlighedens stil og samtidig lever op til dine ønsker og behov.

Med et godt forarbejde og rette planlægning i samarbejde med god og professionel rådgivning fra Aksel Tang Tømrer og Snedker kan de fleste fortvivlelser undgås og drømmen gå i opfyldelse.

Brug for gode råd til nybyggeri? Kontakt os endelig

Har du spørsgmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne på tlf. nr 74 47 42 62  eller mail akseltang@mail.dk. Vores arbejde ligger primært i Sønderborg, Augustenborg og hele Als.