Renovering af ældre ejendomme

Aksel Tang Tømrer og Snedker har stor erfaring med renovering af ældre ejendomme og bygninger, og vi værner om de gamle håndværk.

Vi står til rådighed med alt fra planlægning til udførelse, og vi kan evt. også være behjælpelige med indhentelse af tilladelser og tegninger m.m.

Få et tilbud på renovering

Så uanset om opgaven er stor eller lille, giver vi gerne et tilbud på udførelsen. Selv de vanskelige opgaver påtager vi os gerne og renoverer netop din bygning så smukt og effektivt som muligt.

Du kan derfor trygt henvende dig til Aksel Tang Tømrer og Snedker, når det handler om renovering af enhver art. Her får du professionelt kvalitets håndværk til den aftalte tid.

Samarbejdet starter altid med et idemøde i huset, hvor vi snakker om drømme og forventninger til renoveringen. En af de største udfordringer er at få koordineret håndværkerne, så forløbet bliver så hurtigt og effektivt som muligt. Aksel Tang Tømrer og Snedker tilbyder at stå for renovering af huset som totalentreprise, så du kan slippe bekymringerne og i stedet glæde dig til at flytte ind på den planlagte dag.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at ringe på 74 47 42 62  eller skrive på akseltang@mail.dk. Vores renoveringer ses bl.a. på hele Als, herunder bl.a. Sønderborg, Augustenborg, Nordborg osv.

 

Vi står gerne for din totalentreprise eller generelt nybyggeri og ombygning!